Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelknoflooksaus
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr
aardappelen
▢
5
teentjes
knoflook
uitgeperste
▢
5
eetlepels
olijfolie
▢
3
eetlepels
azijn
▢
1
snufje
zout
Instructies
Schil de aardappelen, zet ze in een pan water op en doe er wat zout bij.
Laat ze, als ze goed gaar zijn, uitlekken en prak ze daarna helemaal fijn.
Voeg dan de uitgeperste knoflook, de olie en de azijn toe en meng het geheel goed.
Breng met zout op smaak.
Dien deze saus koud op.
Notities / Tips / Wijnadvies
De saus is lekker bij gebakken vis (bijvoorbeeld kabeljauw), gebakken courgetteplakjes en aubergine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus