Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met Piccalillysaus
Porties:
4
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
minikrieltjes
450 g, bijvoorbeeld CélaVita
▢
1
kleine
ui
▢
2
eetlepels
piccalilly
▢
2
augurken
▢
1 ½
eetlepels
mayonaise
▢
1
eetlepel
melk
▢
Zout
▢
Peper
▢
2
takjes
koriander
zakje á 15 g
Instructies
Voorbereiding:
Kook de minikrieltjes in weinig water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
Spoel de gekookte krieltjes af onder koud water.
Pel en snipper de ui fijn.
Snijd de augurken in stukjes.
Meng in een kom de piccalilly, mayonaise en melk tot een sausje.
Breng op smaak met zout en peper.
Meng de gekookte krieltjes, ui, augurk en het sausje door elkaar.
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Neem de blaadjes van de takjes koriander.
Bereiding:
Schep de salade nogmaals door.
Garneer met de korianderblaadjes
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze aardappelsalade met piccalillysaus is heerlijk als bijgerecht bij een zomerse barbecue of als frisse toevoeging aan een lunch.
Voedingswaarden
Calories:
115
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
1
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch