Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met vleeswaren
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
aardappels
▢
1
dl
rozemarijnazijn
▢
3
dl
olijfolie
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepel(s)
mayonaise
▢
1
theelepel
mosterd
▢
2
eetlepel(s)
gembersap
▢
2
sjalotten
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
hardgekookte eieren
▢
200
g
vleeswaren
▢
0,5
krop
ijsbergsla
▢
1
bosje
peterselie
Instructies
Kook de aardappels 15 minuten en snijd ze in dobbelstenen.
Maak de dressing: roer alle daarvoor genoemde ingrediënten door elkaar en giet ze over de nog warme aardappels in een kom.
Snipper de sjalotten en pers de knoflook.
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork en snijd de peterselie fijn.
Snijd de vleeswaren en de sla in reepjes.
Roer alles door de aardappels in de kom.
Bestrooi royaal met peterselie en serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade