Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met zongedroogde tomaat
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
400
gram
krielaardappeltjes
panklare
▢
1
bouillontablet
▢
1
zakje
gemengde sla
200 gr
▢
1
rode ui
▢
1
groene paprika
▢
75
gram
zongedroogde tomaten op olie
▢
200
gram
feta
▢
3
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
1
eetlepel(s)
Dijonmosterd
▢
1
eetlepel(s)
kruidenazijn
▢
1
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
peper
▢
zout
Instructies
Kook de aardappeltjes in water met het pastabouillontablet en wat zout gaar, giet ze af en laat ze helemaal afkoelen.
Was de sla en laat die uitlekken.
Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
Hak de tomaten grof.
Verkruimel de feta.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Klop een dressing van de mosterd, de azijnsoorten, de olie en wat peper en zout.
Schep de gemengde sla, de aardappeltjes, de ui, de paprika, de tomaten en de dressing door elkaar en verdeel er de feta en de pijnboompitten over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch