Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelwokjes met kip en boontjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
zak
sperziebonen à 500 g
▢
zout
▢
3½
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
400
g
kipfilet
in dunne reepjes
▢
1
zak
CêlaVíta wokjes à 900 g
▢
1
blik
maïs à 300 g
▢
½
flesje Conimex woksaus five spice à 175 ml
Instructions
Kook de sperziebonen in ± 5 minuten in ruim water met zout beetgaar en giet ze af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kip in ± 3 minuten bruin.
Voeg de wokjes toe en roerbak ze ± 5 minuten al omscheppend bruin.
Schep de afgegoten sperziebonen, de maïs en de saus erdoor en bak alles nog ± 2 minuten al omscheppend.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Garneer met 2 eetlepels fijngeknipte verse koriander
Wijnadvies:
Jean Balmont, Cabernet Franc, rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Kip