Aardappelwokjes met kip en boontjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak sperziebonen à 500 g
  • zout
  • eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 400 g kipfilet in dunne reepjes
  • 1 zak CêlaVíta wokjes à 900 g
  • 1 blik maïs à 300 g
  • ½ flesje Conimex woksaus five spice à 175 ml

Instructies

  • Kook de sperziebonen in ± 5 minuten in ruim water met zout beetgaar en giet ze af.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de kip in ± 3 minuten bruin.
  • Voeg de wokjes toe en roerbak ze ± 5 minuten al omscheppend bruin.
  • Schep de afgegoten sperziebonen, de maïs en de saus erdoor en bak alles nog ± 2 minuten al omscheppend.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Garneer met 2 eetlepels fijngeknipte verse koriander

Wijnadvies:

Jean Balmont, Cabernet Franc, rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Kip