Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeien bavarois
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mixer
Ingrediënten
▢
250
g
aardbeien
+ wat extra voor de garnering
▢
½
l
slagroom
▢
2
eieren
▢
75
g
witte basterdsuiker
▢
sap van 1 citroen
▢
10
g
gelatine
▢
1
cakebodem
Instructies
Aardbeien fijnmaken.
Basterdsuiker en citroensap toevoegen.
Los de gelatine op en voeg toe aan de aardbeienpuree.
Klop de slagroom en eiwitten stijf.
Meng alles voorzichtig door elkaar e doe het in een vorm op de cakebodem.
Garneer met de stijf geslagen slagroom en verse aardbeoien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit