Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeien Mascarpone met kletskoppen
Mijn Jumbo nr. 5, 2009
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
kletskoppen
▢
4
blaadjes
basilicum
of munt
▢
50
ml
slagroom
▢
1
pakje
vanillesuiker
▢
250
g
aardbeien
▢
200
g
mascarpone
Instructies
Roer de mascarpone, slagroom en vanillesuiker goed door elkaar.
Neem 50 g aardbeien, prak ze met een vork en schep ze door de mascarpone.
Houd acht aardbeien achter voor de garnering en snijd de rest van de aardbeien in plakjes.
Leg op elk bordje een kletskop.
Verdeel er wat mascarpone over en vervolgens enkele plakjes aardbei, gevolgd door nog wat mascarpone.
Dek het geheel af met een tweede kletskop.
Leg naast elk toetje twee aardbeien en een blaadje munt of basilicum als garnering.
Voedingswaarden
Calories:
301
kcal
|
koolhydraten:
11
g
|
Protein:
8
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Gebak
/
Kaas