Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeiengebak met lange vingers
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
250
gram
aardbeien
▢
1
theelepel
rum
▢
1 ½
dl
melk
▢
32
lange vingers
▢
⅛
liter
slagroom
▢
1
theelepel
honing
vloeibare
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
citroenmelisse
Instructions
Was de aardbeien, laat ze uitlekken, verwijder de kroontjes en halveer ze.
Roer de rum door de melk, laat de lange vingers hierin korte tijd weken en leg ze steeds 4 bij 4 op een theedoek.
Sla de room stijf en breng hem op smaak met de honing en de vanillesuiker.
Verdeel de helft van de room over de viermaal 4 lange vingers en beleg ze met de aardbeien (houd enkele aardbeien apart voor de garnering).
Leg de rest van de lange vingers op de aardbeien en verdeel de rest van de slagroom hierover.
Garneer met aardbeien en citroenmelisse en serveer het gebak koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gebak