Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeiensoep 2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
800
g
aardbeien
▢
1
snuifje
kaneel
▢
2
eetlepel(s)
poedersuiker
▢
1
dl
fruitige witte wijn
▢
8
blaadjes
munt
Instructions
De steeltjes en kroontjes van de aardbeien halen.
De vruchten schoonspoelen en drogen met keukenpapier.
De aardbeien in stukken snijden en kort aan de kook brengen met een snuifje kaneel.
De aardbeien pureren en de puree door een fijne zeef wrijven.
Poedersuiker en witte wijn bij de fruitmousse doen.
De soep laten afkoelen en in de koelkast zetten.
Voor het opdienen versieren met blaadjes munt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze soep kan op een warme dag als fris voorgerecht of als zomers nagerecht geserveerd worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Soep
/
Voorgerechten