Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Abrikozenflan
Porties:
4
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
abrikozen
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
enkele plakjes
bladerdeeg
▢
50
gr
boter
en nog wat om de vorm in te vetten
▢
1
blik
geconcentreerde melk
gezoete
▢
2
eieren
Instructies
Beboter een vorm en bekleed deze met bladerdeeg.
Roer de eieren in een kom los en voeg de vanillesuiker en de geconcentreerde melk toe.
Smelt de boter en roer die door het mengsel.
Giet het mengsel over het deeg, leg de uitgelekte abrikozen erop en laat de flan ± 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
België