Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aeblekage
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
SNEETJES
roggebrood
verkruimeld
▢
125
GRAM
suiker
▢
50
GRAM
boter
▢
2
DECILITER
room
geklopt
▢
2
appels
geschild en in stukjes
▢
100
GRAM
Zwarte bessen
OF RODE BESSEN
Instructies
Roerbak het roggebrood met de boter en de helft van de suiker gedurende 5 minuten en laat het mengsel afkoelen.
Kook de appels met de rest van de suiker en twee eetlepels water gedurende een kwartier en pureer deze.
Schep de helft van het roggebrood in een schaal, schep de appelmoes er bovenop, de bessen daar weer op en dek het af met het overgebleven roggebrood.
Schep een laag slagroom bovenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Denemarken