Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam kerrie garoeda
kip in gekruide kerriekokossaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kip
van ca 1.2 kg
▢
2
theelepel
ketoembar
▢
1
theelepel
djinten
▢
2
eetlepels
kerrie
▢
1
liter
santen
▢
1
spriet
sereh
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
Instructies
Fruit in wat olie de knoflook uien en de kruiden met wat zout.
Giet er af en toe wat santen bij totdat de
santen geheel met de kruiden is vermengd.
Doe er dan de stukken kip bij en laat deze goed gaar en mals worden.
Op een niet al te hoog vuur duurt dit nog 30 tot 45 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië