Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amuse-eitjes
Afrikaans kip gerecht
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
hard gekookte eieren
De vulling:
▢
kleinblikje
zalm
▢
dille
▢
whiskeycocktailsaus
▢
Garnering
▢
4
verse takjes
dille
▢
klein stukje
gerookte zalm
Instructies
Maak de zalm schoon (ontdoe van vel en graatjes) en meng de zalm met wat whiskeycocktailsaus.
Breng op smaak met peper, zout en wat dille.
Tik met een mes voorzichtig het kapje van de eieren.
Verwijder voorzichtig de dooier.
Vul de eieren met het zalm-mengsel en garneer af met een takje dille en een klein stukje gerookte zalm.
Mocht je zalm-mengsel te dun zijn, meng dan 1 van de hardgekookte dooiers erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Ei
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm
Land van herkomst
Zuid Afrika