Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ananascurry met garnalen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
basmatirijst
▢
2
rode paprika's
▢
1
ui
▢
3
eetlepel
zonnebloemolie
▢
5
eetlepel
milde Indiase currypasta
pot à 250 ml
▢
150
ml
slagroom
▢
2
blikjes
ananas stukjes
op eigen sap à ca. 225 g
▢
3
bakje
roze garnalen
à 125 g
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten.
Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen.
Laatste 5 minuten garnalen toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.
Lekker met kropsla
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Fruit
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zeevruchten