Ananascurry met garnalen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 rode paprika’s
  • 1 ui
  • 3 eetlepel zonnebloemolie
  • 5 eetlepel milde Indiase currypasta pot à 250 ml
  • 150 ml slagroom
  • 2 blikjes ananas stukjes op eigen sap à ca. 225 g
  • 3 bakje roze garnalen à 125 g

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Paprika’s wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten.
  • Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
  • Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen.
  • Laatste 5 minuten garnalen toevoegen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met rijst.
Lekker met kropsla
————————————————————————————————–
Recept categorieën Curry’s / Fruit / Groenten / Hoofdgerechten / Vis / Zeevruchten