Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijvie met uien en groenteschnitzel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
kilo
kruimige aardappelen
▢
2
kleine
uien
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
450
gram
andijvie a la creme deelblokjes
▢
150
gram
gemalen pittige kaas
▢
2
schaaltjes
groenteschnitzel
Instructions
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassne en in ca 20min. gaar koken.
Uien pellen en grof snijde.
In braadpan 2 el olie verhitten en ui in ca. 5 min. glazig fruiten.
Andijvie en kaas toevoegen.
Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen.
Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken.
Andijvie, aardappels en schizels over 4 borden verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch