Andijvie Met Uien En Groenteschnitzel

Andijvie met uien en groenteschnitzel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kilo kruimige aardappelen
  • 2 kleine uien
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 450 gram andijvie a la creme deelblokjes
  • 150 gram gemalen pittige kaas
  • 2 schaaltjes groenteschnitzel

Instructies

  • Aardappels schillen, in stukken snijden, wassne en in ca 20min. gaar koken.
  • Uien pellen en grof snijde.
  • In braadpan 2 el olie verhitten en ui in ca. 5 min. glazig fruiten.
  • Andijvie en kaas toevoegen.
  • Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen.
  • Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  • Andijvie, aardappels en schizels over 4 borden verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch