Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijviestampot met shoarmareepjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
kg
aardappels
▢
500
g
gesneden andijvie
▢
400
g
shoarma reepjes
▢
2
uien
▢
125
ml
crème rage
▢
6
eetlepels
knoflooksaus
▢
zout
▢
boter
Instructies
Aardappels schillen en in stukken snijden en wassen.
In 20 minuten gaar koken met wat zout.
Uien in ringen snijden en samen met de shoarma in 5 minuten gaar bakken.
Aardappels afgieten en kookvocht opvangen.
Aardappels in een pan met de room en eventueel wat kookvocht tot puree stampen.
Andijvie en shoarma mengsel erdoor mengen op smaak brengen met wat zout en peper.
Knoflooksaus apart serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland