Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antwerpse lever
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kalfslever
▢
150
gr
spek
▢
boter
▢
1
ui
▢
bloem
▢
peper
▢
zout
▢
muskaatnoot
▢
dragonazijn
▢
water
Instructies
Snijd de lever in gelijke delen en het spek in blokjes.
Versnipper een ui.
Bak de lever in boter, voeg er het spek aan toe en laat dit samen met de versnipperde ui bruinen.
Bestrooi met bloem, bevochtig met een scheutje dragonazijn en wat water en laat het vocht inkoken.
Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België