Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Appel Crumble
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Crockpot / Slowcooker
Ingrediënten
Voor de crumble
▢
125
gram
bloem
▢
75
gram
basterdsuiker
▢
75
gram
suiker
▢
½
theelepel
kaneel
▢
¼
theelepel
nootmuskaat
▢
120
gram
boter
▢
120
gram
walnoot
Voor de appel
▢
30
gram
suiker
▢
1
eetlepel(s)
maizena
▢
½
theelepel
gember
▢
½
theelepel
kaneel
▢
750
gram
appels
bij gebruik van goudreinetten de suiker verdubbelen, geschild en in blokjes gesneden
▢
2
eetlepel(s)
citroen
Instructies
Vet de slowcooker licht in.
Vermeng de appels met de overige ingrediënten en doe ze in de slowcooker.
Maak een crumble deeg van alle ingrediënten tot aan ** en voeg dan de noten of havermoutvlokken toe en doe dit over de appels.
4-5 uur op laag.
Daarna op warmhoudstand laten staan.
Laat het deksel een beetje open om de crumble topping wat knapperiger te laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Slowcooker