Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperge cashew wok
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1 ½
theelepel
maïsolie
▢
500
gram
groene asperges
▢
2
bosuitjes
fijngehakte
▢
2
geperste teentjes
knoflook
▢
100
gram
cashewnoten
ongezouten
Voor de saus:
▢
1
eetlepel
sojasaus
▢
1
eetlepel
maïsmeel
of maïzena
▢
1 ¾
dl
groentebouillon
of water
▢
1
eetlepel
gemberwortel
versgeraspte
Instructies
Vermeng in een kommetje de sojasaus met het maïsmeel.
Voeg de rest van de sausingrediënten toe en zet het apart.
Verwijder de onderste (houtige) gedeeltes van de asperges en snijd de stengels in schuine stukken van 5 cm.
Verhit de olie in een wok of wadjang en roerbak de asperges, de bosuitjes en de knoflook 4-5 minuten.
Voeg dan de saus toe en breng die al roerend aan de kook.
Zet het vuur uit, meng de cashewnoten door het gerecht en laat het 1 minuut staan om de noten warm te laten worden.
Serveer met noedels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Groenten
/
Roerbakken / Wokken