Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergetaartjes 2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Bakplaat
Ingrediënten
▢
500
g
groene asperges
▢
1
doosje
MAGGI Saus voor Asperges
▢
25
g
boter
▢
1
ei
▢
8
plakjes
bladerdeeg
ontdooid
▢
100
g
geraspte jonge kaas
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngesneden
Instructies
Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges.
Kook de asperges in ruim kokend water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
Bereid de Maggi Saus voor Asperges met de boter volgens de aanwijzingen.
Roer van het vuur af het ei erdoor.
Maak op een ingevette bakplaat van het deeg 4 rechthoeken: leg steeds 2 plakjes deeg aan elkaar met een overlap van 1 cm.
Vouw van de rechthoeken de randen 1 cm naar binnen.
Strijk de saus erover uit en leg de asperges erin.
Strooi de kaas en peterselie erover.
Bak de taartjes in een voorverwarmde oven van 200 °C in 25 minuten goudbruin
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Groenten
/
Hartige taart
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch