Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine-Gehakt Lasagne met Taleggio Kaas
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
aubergines
▢
1
ui
▢
2
tenen
knoflook
▢
2
takjes
basilicum
▢
2
blikken
tomatenblokjes
▢
150
g
Taleggio kaas
▢
2
bollen
mozzarella
▢
2
pakken Alpro® Soya Gehakt
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de aubergines in de lengte in dunne repen van ongeveer 0,5 cm.
Bestrooi ze met een beetje zout en laat dit 20 minuten intrekken.
Schil de ui en knoflook en snipper ze fijn.
Doe een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in de pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg na ongeveer 8 minuten de blikjes tomatenblokjes toe, samen met de basilicum, en laat het geheel sudderen gedurende ongeveer 10 minuten.
Dep ondertussen de auberginerepen droog met keukenpapier en bak ze om en om in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Maak in een ovenschaal laagjes.
Begin met de saus, daarop het Alpro® Soya Gehakt, vervolgens de Taleggio en mozzarella, en als laatste de auberginerepen.
Herhaal deze volgorde totdat alle ingrediënten op zijn.
Bak de lasagne ongeveer 20 minuten in de oven.
Voedingswaarden
Calories:
500
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
3
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Ovenschotel
/
Pasta
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch