Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocat à la béarnaise
avocado met béarnaisesaus & snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
niet te rijpe
avocado's
▢
1
eetlepel
azijn
▢
zout
▢
4
eieren
▢
2½
dl
béchamelsaus
Instructies
Snij de avocado's doormidden en verwijder de pit.
Breng een pan met water aan de kook.
Geef er wat zout bij.
Voeg er de avocado's bij en haal ze eruit zodra het water kookt.
Hou ze warm.
Breng en pan met water en azijn aan de kook.
Breek een ei in een kop en laat voorzichtig in het water glijden.
Doe het zelfde met de andere eieren.
Laat de eieren 3 minuten pocheren.
Haal ze er met een schuimspaan uit.
Dompel ze in warm water en leg ze op een servet om uit te lekken.
Leg op elke avocadohelft een ei.
Schenk er de warme béchamelsaus over en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch