Sjalotjes en knoflook pellen en in aluminiumfolie wikkelen.
Pakketje vlak onder hete grill leggen en in ca.
30 minuten zacht laten worden.
Intussen kabeljauwfilet in kleine stukjes snijden.
Rode pepers wassen, schoonmaken en fijnsnijden.
Eieren loskloppen.
Koriander fijn knippen.
Sjalot en knoflook in keukenmachine pureren.
Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3.
Sjalot-knoflookmengsel mengen met kabeljauw, rode peper, eieren, Thaise vissaus en koriander.
Velletjes bakpapier (60 x 30 cm) dubbelvouwen en mengsel erover verdelen.
Tot pakketjes dichtvouwen.
Pakketjes in midden van oven in ca.
20 minuten gaar bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer de vispakketjes met gestoomde rijst en een frisse limoenpartje.Wijnadvies: Een frisse Sauvignon Blanc of een droge Riesling past perfect bij deze smaakvolle Thaise vis.