Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi pangang
Porties:
4
Total time
5
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Crockpot / Slowcooker
Ingrediënten
▢
500
gram
hamlappen
▢
2
blikjes
tomatenpuree
▢
10
el
zoete chilisaus
▢
2
el
ketjap manis
▢
2
el
rietsuiker
▢
2
stengels bosui
▢
½
ui
▢
2
tl
sambal
▢
1
tl
knoflookpoeder
gehakte
▢
1
tl
uienpoeder
▢
1
th
gemberpoeder
▢
2
tl
citroensap
▢
50
ml
groentebouillon
▢
1
grote pot
ajam tjampoer
▢
zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
Instructies
Vlees snijden in reepjes daarna alles in de pot doen behalve de ajam tjampoer.
Goed omscheppen.
Maizena toevoegen om saus dikker te maken laatste halve uurtje.
Net voor het opscheppen de pot ajam tjampoer laten uitlekken en in de slowcooker doen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Varkensvlees