Klop het beslag: meng 3 dl water met de poffertjesmix in een kom tot een glad beslag.
Voeg vervolgens de eieren, 2 eetlepels olie en 4 eetlepels hagelslag toe.
Prak de banaan fijn en klop deze ook door het beslag.
Verwarm de poffertjespan op halfhoog vuur gedurende 5 minuten.
Giet het beslag in een maatbeker.
Doe de resterende olie in een kommetje en gebruik een kwastje om de pan dun in te vetten.
Schenk het beslag in de holletjes van de pan en bak de poffertjes ongeveer 2 minuten aan elke kant, tot de onderkant bruin is en de bovenkant nog een beetje vloeibaar.
Draai de poffertjes om met een vork en bak ook de andere kant in 2 minuten bruin.
Leg de gebakken poffertjes op een bord en herhaal het proces met het overgebleven beslag.
Voeg op elke portie 2 eetlepels honing toe en garneer met slagroom en de resterende hagelslag.
Serveer warm en geniet van deze heerlijke bananenpoffertjes met honing en hagelslag.