Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Basisrecept visbouillon
Porties:
2
liter
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
kg.
graten van verse zeevis
bij voorkeur tong, tarbot, griet
▢
8
takjes
peterselie
▢
2
stengels
bladselder
▢
6
peper
▢
2
plakjes
citroen
▢
5
deciliter
droge witte wijn
▢
1
laurierblad
▢
1
eetlepel
zout
Instructions
Doe alle ingrediënten in een pan en voeg 1,5 liter water toe
Breng het geheel aan de kook
Temper de warrmtebron en laat de bouillon gedurende 35 min. zachtjes trekken
Schuim de oppervlakte regelmatig af
Zeef de bouillon door een natte doek
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bouillon
/
Vis
Land van herkomst
België