Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bavarois met Fruit naar Keuze
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
kg
fruit naar keuze
mag eventueel diepgevroren fruit zijn (frambozen, aardbeien, citroen, ...)
▢
200
g
griessuiker
▢
1
dl
water
▢
8
blaadjes
gelatine
▢
½
l
room
▢
1
pakje
vanillesuiker
Instructies
Het fruit, de suiker en het water laten koken.
De blaadjes gelatine laten weken zoals beschreven en uitwringen.
Voeg de gelatine toe aan het mengsel van fruit, suiker, en water.
Klop de room licht op en voeg deze toe aan het mengsel.
Voeg het pakje vanillesuiker toe.
Giet het mengsel in een mooie puddingvorm.
Laat bij voorkeur 1 nacht rusten.
Als je geen zaadjes in de bavarois wilt, zeef dan het fruit eerst door een zeef.
Notitie: Garneer met extra vers fruit of een toefje slagroom voor een feestelijke touch.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Frankrijk