Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bbq karbonade
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Barbecue
Ingredients
▢
1
komkommer
gewassen
▢
6
eetlepel(s)
sladressing naturel
▢
2
eetlepel(s)
fijngeknipt bieslook
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
4
eetlepel(s)
BBQ Vleeskruiden
potje à 145 g (Silvo
▢
4
schouderkarbonades
▢
1
focacciabrood
Instructions
Schaaf de komkommer in plakjes en schep de dressing en de bieslook erdoor.
Wrijf het vlees in met de olie en bestrooi met de kruiden.
Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Verpak het vlees in aluminiumfolie en leg de pakketjes ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd.
Neem het vlees uit de folie en laat het op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren. Serveer met de salade en het brood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Varkensvlees
/
Vlees