Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met pepersaus
AllerHande maart 2000
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
theelepel
witte peperkorrels
▢
1
dl
cognac
slijter
▢
½
pot
vleesfond
` 380 ml
▢
1
beker
slagroom
125 ml
▢
zout
▢
30
g
boter
of margarine
▢
2
biefstukken
a ca. 100 g
Instructies
Peperkorrels met bolle kant van lepel fijn drukken.
In pan peperkorrels, cognac en fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken.
Slagroom toevoegen en tot 1 1/2 dl inkoken.
Op smaak brengen met zout.
Tot gebruik laten afkoelen en in koelkast zetten.
In pan boter verhitten.
Biefstukken in ca. 4 à 6 minuten rosé bakken, halverwege keren.
Intussen saus opnieuw verwarmen.
Biefstukken op twee (voorverwarmde) borden leggen en saus erover en ernaast scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met gebakken krieltjes en groene sla
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees