Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met pesto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
400
gram
biefstuk
▢
2
potjes
rucola
▢
2
bosuitjes
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
10
sjalotjes
▢
1
Bol
knoflook
Instructies
Was en verwijder de harde steeltjes van de rucola.
Maak de bosuitjes schoon.
Pureer de bosui met de rucola en voeg de balsamico-azijn toe.
Voeg druppelsgewijs de olijfolie toe tot een smeuïge pesto.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak kleine inkepingen in de biefstuk en bestrijk het vlees met de pesto.
Laat het ca. 30 minuten buiten de koelkast marineren.
Pel intussen de sjalotjes.
Maak de knoflookteentjes iets los van de bol.
Leg de knoflook en de sjalotjes op 2 stukken aluminiumfolie,
Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zeezout.
Vouw het aluminiumfolie dicht.
Leg de pakketjes ca. 20 minuten op de biefstuk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland