Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstukjes met blauwe kaas
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eetlepels
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
theelepel
garam masala
▢
6
struisvogel
á 75 gr
▢
75
gram
blauwschimmelkaas
bijvoorbeeld roquefort
▢
6
toefjes veldsla
Instructies
Meng de olie met de knoflook en de garam masala en bestrijk de biefstukjes hier aan beide kanten mee.
Snijd de kaas in 6 dunne plakjes.
Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom bruin en gaar.
Keer ze halverwege.
Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.
Garneer met de veldsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Gevogelte
/
Vlees
Land van herkomst
Zuid Afrika