Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bietenstamppot met visschnitzel
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
braadpan
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
1
appel
goudrenet
▢
1
schaaltje
rode bietjes
gekookte 500 g
▢
4
eetlepel(s)
boter
▢
1
pak
zee schnitzels
diepvries, 400 g
▢
2
eetlepel(s)
kruidenazijn
fles, à 500 ml
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak
2 zakjes à 112 g
▢
1
eetlepel(s)
Franse mosterd
Instructies
Uien pellen en snipperen.
Appel schillen en in blokjes snijden.
Bieten pellen en in blokjes snijden.
In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten.
In koekenpan rest van boter verhitten en zee schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing.
Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed mee verwarmen.
Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel.
Op smaak brengen met mosterd.
Stamppot serveren met schnitzels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Vis
Land van herkomst
Nederland