Bietenstamppot met visschnitzel

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 appel goudrenet
  • 1 schaaltje rode bietjes gekookte 500 g
  • 4 eetlepel(s) boter
  • 1 pak zee schnitzels diepvries, 400 g
  • 2 eetlepel(s) kruidenazijn fles, à 500 ml
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak 2 zakjes à 112 g
  • 1 eetlepel(s) Franse mosterd

Instructies

  • Uien pellen en snipperen.
  • Appel schillen en in blokjes snijden.
  • Bieten pellen en in blokjes snijden.
  • In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten.
  • In koekenpan rest van boter verhitten en zee schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed mee verwarmen.
  • Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel.
  • Op smaak brengen met mosterd.
  • Stamppot serveren met schnitzels.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Stamppot / Vis
Land van herkomst Nederland