Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Biscuit op z'n Vlaams
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
dl
melk
▢
250
gr
suiker
▢
1
mespunt
zout
▢
4
eieren
▢
125
gr
boter
▢
250
gr
bloem
▢
1
theelepel
bakpoeder
naar keuze:
▢
125
gr
rozijnen
▢
100
gr
cacao
of vanille-extract
Instructies
Meng de melk, de suiker en het zout in een kom goed door elkaar.
Klop de eieren los en voeg ze al roerend met kleine hoeveelheden bij de melk.
Roer de boter tot room.
Voeg afwisselend bloem en boter bij.
Meng alles goed, samen met het bakpoeder.
Roer tot een egaal deeg is ontstaan en voeg de smaakstof toe.
Vet een niet gekartelde taartvorm in met boter en bestuif met wat bloem.
Stort het deeg hierin.
Bak het 30 minuten in een op 190°C voorverwarmde oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
Land van herkomst
België