Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bleekselderijsalade met Mosterddressing en Blauwschimmelkaas
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
struik
bleekselderij
▢
100
gram
blauwschimmelkaas
bijvoorbeeld Danish Blue
▢
50
gram
walnoten
▢
1
appel
▢
4
eetlepels
mosterd
fles à 500 ml
▢
2
eetlepels
kappertjes
Instructies
Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in dunne boogjes.
Verkruimel de blauwschimmelkaas.
Hak de walnoten grof.
Schil de appel, snijd deze in vieren en verwijder het klokhuis.
Snijd de appel in plakjes en besprenkel met 1 eetlepel dressing.
Meng de bleekselderij, appel, noten, kaas en dressing.
Verdeel de salade over vier borden.
Strooi de kappertjes erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de salade met bruin stokbrood.
Wijnadvies:
Jean de Beauvais Chardonnay-Sauvignon
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade
/
Voorgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch