Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerak
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
g
gehakt vlees
▢
1
bundeltje bladpeterselie
▢
2
grote
uien
▢
Peper
▢
Zout
▢
2
pakjes
bourakbladeren
1 pakje = 12 bladeren - Feuilles de Brick
▢
1
citroen
▢
Sojaolie
Instructies
Bak het gehakt vlees.
Snijd de uien en de bladpeterselie fijn.
Meng het gebakken vlees met de gesneden uien en bladpeterselie.
Voeg zout en peper toe naar smaak.
Neem een bourakblad en snijd het in tweeën.
Vul het blad met het vleesmengsel.
Bak de gevulde bladeren in een pan met soyaolie.
Besprenkel het gerecht daarna met citroensap.
Serveer de Boerak als voorgerecht en geniet van de Algerijnse smaken!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Land van herkomst
Argentinië