Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkool met roergebakken worstjes
AllerHande december 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Koekenpan
Ingrediënten
▢
2
schaaltjes
Catalaanse braadworstjes
▢
50
g
boter
▢
2
rode paprika's
▢
450
g
panklare boerenkool
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot
224 g
Instructies
Worstjes met keukenpapier droogdeppen.
In koekenpan helft van boter verhitten en worstjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Intussen paprika's schoonmaken en in lengte in reepjes snijden.
Reepjes halveren. In wok rest van boter verhitten.
Paprika en boerenkool op matig vuur in ca. 10 minuten gaar bakken.
Indien nodig tussentijds scheutje water toevoegen.
Intussen beide zakjes puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Boerenkoolmengsel erdoor scheppen.
Worstjes op stamppot leggen en direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
/
Varkensvlees
/
Vlees