Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkool met rundvlees
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
wok of braadpan
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
400
g
bieflapjes
▢
2
theelepel
steak seasoningkruiden
AH,
▢
2
theelepel
kruidenbouillonpoeder
▢
3
eetlepel(s)
currygewürzsaus
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
zak
pommes rissolees
▢
450
g
aardappels
blokjes diepvries, Aviko
▢
450
g
boerenkool
panklare
▢
zout
▢
peper
Instructies
VOORBEREIDEN:
Ui pellen en in ringen snijden.
Bieflapjes in heel dunne reepjes snijden.
Bestrooien met steak seasoning.
In kommetje bouillonpoeder, currygewürzsaus en 1 dl water door elkaar roeren.
BEREIDEN:
In wok of braadpan olie verhitten.
Ui en vlees al omscheppend ca. 2 minuten bakken.
Aardappelblokjes en boerenkool toevoegen.
Al omscheppend ca. 3 minuten op halfhoog vuur bakken.
Curryvocht toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aardappels en boerenkool onafgedekt op halfhoog vuur in nog ca. 5 minuten gaar laten sudderen en vocht laten verdampen, af en toe omscheppen.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
36
g
|
Protein:
31
g
|
Vet:
14
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rundvlees
/
Vlees