Boerenkool met rundvlees
Aller Hande 1996
Equipment
Ingrediënten
Instructies
VOORBEREIDEN:
- Ui pellen en in ringen snijden.
- Bieflapjes in heel dunne reepjes snijden.
- Bestrooien met steak seasoning.
- In kommetje bouillonpoeder, currygewürzsaus en 1 dl water door elkaar roeren.
BEREIDEN:
- In wok of braadpan olie verhitten.
- Ui en vlees al omscheppend ca. 2 minuten bakken.
- Aardappelblokjes en boerenkool toevoegen.
- Al omscheppend ca. 3 minuten op halfhoog vuur bakken.
- Curryvocht toevoegen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Aardappels en boerenkool onafgedekt op halfhoog vuur in nog ca. 5 minuten gaar laten sudderen en vocht laten verdampen, af en toe omscheppen.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 31 g | Vet: 14 g