Deze heerlijke bokkenpootjestaart met advocaat is een luxe nagerecht dat je makkelijk kunt voorbereiden. Laat het een dag in de koelkast staan en geniet van de zachtheid en rijke smaak!
Voeg 6 eetlepels suiker en 2 zakjes Klop Klop toe.
Klop de slagroom met een mixer stijf.
Voeg de advocaat toe aan het slagroommengsel en zet het vulsel in de koelkast.
Snijd alle bokkenpootjes doormidden (niet in de lengte), zodat je twee chocoladekopjes krijgt.
Schep 1/3 van het slagroommengsel op de taartbodem.
Bedek deze laag met de gehalveerde bokkenpootjes, zodat de chocoladekopjes aan de buitenkant zichtbaar zijn.
Vul ook het midden.
Voeg opnieuw 1/3 van het slagroommengsel toe.
Voeg een tweede laag gehalveerde bokkenpootjes toe.
Voeg de rest van het slagroommengsel toe aan de bovenkant.
Maak kruimels van de overgebleven bokkenpootjes en strooi deze over de taart.
Zet de taart in de koelkast en laat deze 24 uur staan, zodat de bokkenpootjes zachter worden en het mengsel erin trekt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wacht geduldig, want het wachten maakt de bokkepootjestaart nog smakelijker!Wijnadvies:Een frisse, zoete witte wijn zoals een Muscat of een licht dessertwijn past goed bij deze taart. Het complement van de zoetheid van de wijn en het rijke mengsel van slagroom en advocaat maakt de taart extra bijzonder.