Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Bombay groentecurry met tahoe
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
250
gram
tahoe
in blokjes van ± 1 cm
▢
1-2
eetlepels
Indiase kruidenpasta Patak's
, pot
▢
1 ½
eetlepel
maïzena
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
grote ui
fijngesneden
▢
1
teentje knoflook
fijngesneden
▢
2
grote
aardappels
geschilde in blokjes van ± 1 cm
▢
250
gram
wortel in stukjes
▢
250
gram
bloemkool in roosjes
▢
150
gram
doperwten
diepvries
▢
1
blik
gepelde tomaten
± 400 gr, fijngesneden
▢
zout
peper
Instructions
Schep in een kom de tahoe met de kruidenpasta en de maïzena om en laat ± 5 minuten marineren.
Verhit de olie en bak hierin de ui en de knoflook omscheppend ± 2 minuten.
Voeg de aardappel toe en bak die ± 10 minuten met het deksel op de pan.
Schep af en toe om.
Voeg het tahoemengsel toe en bak die ± 5 minuten mee tot de tahoe knapperig is.
Voeg de wortel, bloemkool, doperwten en tomaat toe en laat het gerecht nog ± 5 minuten stoven.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Houd 1/3 van het gerecht apart voor de Indiase groentesoep
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Land van herkomst
India