Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonenschotel met tonijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
2
rode uien
in dunne partjes
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
1
rode peper
ontzaad en in dunne ringetjes
▢
1
rode paprika
in stukjes
▢
1
groene paprika
in stukjes
▢
2
potten witte bonen in tomatensaus à 340 g
▢
2
blikken John West tonijnstukken in water à 185 g
uitgelekt
Instructies
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook, de rode peper en de paprika al omscheppend 7 minuten op een halfhoog vuur.
Schep de bonen erdoor en warm alles goed door.
Verdeel de vis in stukjes en schep ze door de bonen.
Warm alles kort door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gekookte aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis