Bonenschotel met tonijn

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 2 rode uien in dunne partjes
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 rode peper ontzaad en in dunne ringetjes
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 groene paprika in stukjes
  • 2 potten witte bonen in tomatensaus à 340 g
  • 2 blikken John West tonijnstukken in water à 185 g uitgelekt

Instructies

  • Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook, de rode peper en de paprika al omscheppend 7 minuten op een halfhoog vuur.
  • Schep de bonen erdoor en warm alles goed door.
  • Verdeel de vis in stukjes en schep ze door de bonen.
  • Warm alles kort door.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met gekookte aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis