Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borst van wilde eend met stoemp van spruitjes en bruine Pilaarbijter
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
wilde eendenborsten
▢
2
deciliter
kalfsfond
▢
2
deciliter
bruin Pilaarbijterbier
▢
1
eetlepel
honing
Instructies
4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout.
Kort bakken en op warme plaats rustig laten bekomen.
Voor de saus: 2 dl kalfsfond inkoken met 2 dl bruin pilaarbijterbier + een eetlepel acaciahoning.
Afsmaken met peper en zout.
Dresseren:
de stoemp in het midden van het bord, en daarop de versneden eendenborst, overgieten met de saus en afwerken met beignet van pijpajuin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
Land van herkomst
België