Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Bouillon met tofu, garnalen en groenten
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
tofu
▢
½
Spaanse peper
▢
50
g
peultjes
▢
100
g
champignons
▢
1
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
l
kippenbouillon
van tablet of uit pot
▢
50
g
gekookte
gepelde garnalen
▢
½
eetlepel(s)
koriander
of peterselie (vers of diepvries)
▢
1
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
▢
4
plakjes
citroen
Instructies
Snijd de tofu in kleine blokjes.
Snijd het pepertje in dunne ringetjes.
Maak de peultjes schoon.
Snijd de schoongeborstelde champignons in dunne plakjes.
Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ringetjes Spaanse peper.
Voeg de bouillon toe en kook hierin de peultjes in circa 5 minuten beetgaar.
Doe de champignons en de blokjes tofu in de bouillon.
Kook de champignonplakjes 1 minuut.
Roer tenslotte de garnalen, koriander en sojasaus door de bouillon.
Schep de soep in kommen en leg in elke kom soep een plakje citroen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Vis
/
Zeevruchten