Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boulettes de sardines
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gr
sardines
fijngesneden
▢
2
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
handje
peterselie
geknipt
▢
2
eieren
▢
2
eetlepel(s)
paneermeel
▢
2
eetlepel(s)
bloem
Instructies
Meng de sardines met de paneermeel, de peterselie, de knoflook, een ei en peper en zout naar smaak en kneed dit door elkaar.
Vorm er balletjes van.
Rol deze eerst door de bloem en dan door het overgebleven ei.
Bak ze aan alle kanten bruin in een flinke laag hete olie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
Algerijë