Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brasem van de barbecue
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Barbecue
Ingredients
▢
2
brasem
schoongemaakt
▢
1
lepel
citroensap
▢
4
lepels
zonnebloemolie
▢
zout
Instructions
Spoel de brasems van binnen en buiten goed schoon en maak droog met keukenpapier.
Besprenkel ze aan de binnen- en buitenkant met citroensap.
Laat 10 minuten liggen.
Maak ze dan opnieuw droog.
Bestrijk de vis royaal met olie en rooster boven de barbecue (of onder de grill) in 15 minuten gaar. Tussendoor steeds bestrijken met olie.
Na het roosteren wat zout erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kan ook onder de grill.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Vis
Land van herkomst
Nederland